cd

.

TITEL: man van weinig woorden
JAAR: 2016
WAT: “man van weinig woorden” hoort als cd bij het gelijknamige manuscript dat akim a.j. willems in 2016 als afstudeerproject aan de SchrijversAcademie indiende. De cd bevat 5 tracks – een voor elke cyclus in het manuscript; de cyclus “(verzen voor) de jongen in blauw” is niet dezelfde als de gelijknamige cyclus in “op de rand van het zwijgen”.
De dichter sprak de gedichten zelf in. De muziek – ‘trombone improvised ambient works’ – is van Jef Bernhardt en mag gebruikt worden onder Creative Commons License CC BY-SA 3.0. Een aantal van de tracks kan je beluisteren op Soundcloud.
De teksten zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming van de auteur gebruikt worden.

TITEL: 10 op de Schaal van Dichter
JAAR: 2015
WAT: “10 op de Schaal van Dichter” is de cd van het gelijknamige losse samenwerkingsverband waarbij 10 dichters uit Vlaanderen, onder impuls van Gust Peeters, de studio indoken. Op 25 mei 2015 werd het eindresultaat op de wereld losgelaten. Op de cd staan gedichten van akim a.j. willems, Lize Spit, Charlotte Van den Broeck, Lotte Dodion, Dorien De Vylder, Tom Driesen – geen van voorgaande dichters was op het ogenblik van de opnames officieel gedebuteerd; de tijden zijn veranderd ondertussen – Wim Paeshuyse, Yannick Moyson, Gert Vanlerberghe en Gust Peeters. De teksten werden door de dichters zelf ingesproken.

Advertentie